Ful bild, ful dag.


070830

Fuck this.

Min hjärna hänger inte med på det här längre, den strejkar. Men jag känner det i kroppen, det gör ont, och jag kan fan inte andas längre. Det är inte rättvist. Helt oprovocerat. Det är fan inte rättvist. Jävla-helvetes-skit-blä. Jag fattar inte att det händer igen. Det är inte ens ett år sedan sist. Hur många dåliga repriser ska vi behöva uppleva. Gör ert jobb jävla läkarhelveten, så skulle vi slippa det här om och om igen.
FAN.

Mihi.

YES! Jag lyckades kirra in en YouTubevideo.
Har velat lära mig det ända sedan Emelie gjorde det på sin blogg,
men jag har inte orkat lära mig. Men nu tog jag tag i det, och det var ju inte alls svårt! :D
Hilda, det var den här jag snackade om när vi var hos dig,
som jag tyckte var nice gjord för att vara gjord för tjugo år sedan..
Enjoy folks.

Lionel Richie - Dancing on the ceiling [1986]




Update: Det verkar inte funka ändå. Ska kolla vad som blivit fel imorgon, det fungerade alldeles nyss. Men mitt Internet har puckat sig hela kvällen, så det kanske är det. Jaja. Fnä.

Welcome home.

Nu har jag kirrat så att Photoshop fungerar igen. Fattar inte vad som var problemet från början, men nu fungerar det så jag är nöjd. Jag har ändrat lite i layouten också, men jag klantade mig, så nu får det vara vit bakgrund tills jag orkar fixa det ordentligt. Märks det att jag haft lite att göra idag? Antagligen. Det är för att det inte varit någon annan hemma på hela dagen, så jag har kunnat sitta vid datorn och göra roliga saker, och inte bara kolla mejlen, som det brukar bli i vanliga fall, när det är kö för att sitta. Kö hemma, grejhöjta. Näe.
Men jag har fortfarande ingenting kul att skriva, ni får en slembild på sniglar istället, häh.


snails.