källor till inspiration.

Vill skriva ett intressant inlägg, men det kommer inte hända. Åtminstone inte idag, tyvärr. Två dagar kvar på jullovet, måndag morgon drar det igång med kör redan klockan 8:30. Längtar efter Sara som kommer imorgon! Har inte sett den fina människan på typ sex veckor goddammit.. Men jag har klarat mig bra med de bra människor som funnits kvar i närheten. Har varit så sugen på att fota under hela lovet men inte tagit mig för att gå upp medans det varit ljust ute och ta mig utanför dörren. Typiskt mig. Måste jobba på motivationen och självdiciplinen under det här året. 2011 är året för självutveckling, garanterat!

Kan bjuda på fina bilder av fotograferande tjejer som jag blir inspirerad och glad utav i alla fall. Har tjatat om Evelina Hultqvist förr men vill envist hävda att hon är extraordinär som männsika och fotograf. Hon fotar så som jag skulle vilja kunna fotografera. Den andra är en tjej jag hittade för några år sedan när jag Googlade mig själv. Till min besvikese fann jag inte ett jota om mig, utan bara en massa artiklar om en tjej vid namn Sannah Kvist. Är inte alls lika intresserad av det hon gör, men hon har ett bildspråk som tilltalar mig emellanåt. De tre första bilderna är Evelinas och de tre sista Sannahs (konstigt med någon mer som stavar med h!). De finns på FlickR båda två;
Ejan & Sannah. Evelina har även en superfin blogg på http://ttt-truth.blogspot.com.
 
EVELINA HULTQVIST








SANNAH KVIST





Nu får det nog vara nog för idag, ska umgås lite med mina kollektivvänner, laga lite mat och sedan vankas kaffe och efter det födelsedagsfest. Blir nog en prima dag det här också, även om hälften redan tillbringats med att tvätta och hänga vid datorn i pyjamasbrallorna. Puss!