Loituma - Ieva's polkka!

Detta är något ingen borde få slippa undan. Den är hemsk men samtidigt underbart rolig!


Om ni känner att ni desperat vill sjunga med i takt med en purjolök, så gör det
HÄR.

Let it snow, let it snow, let it snow...

Idag har jag varit i skolan! Kändes hur bra som helst, och även om det kommer vara det slitigaste plugg jag varit med om i mitt liv så ser jag fram emot det supermycket. Läraren verkar jättegullig och klassen verkar också bra! Än så länge är vi fyra tyskar och tre svenskar i klassen, men det skulle eventuellt komma fler på fredag. Ska bli jätteroligt att få använda hjärncellerna igen! Det snöar idag. De sa igår att det skulle komma tre decimeter under natten, men det gjorde det inte, typ två centimeter kanske. Men nu har det snöat sedan jag klev upp, så det är lite mer, men eftersom det är nollgradigt ligger det inte kvar speciellt länge.. Ska sova en stund och sedan käka, innan jag börjar igen om en timme. Har jätteont i huvudet, har varken ätit frukost eller druckit kaffe. Och är skittrött och kall. Mitt rum är snorkallt! Brrrr!

winter wonderland.


Är äntligen tillbaka i London efter drygt 20 dagar hemma i snön. Det är förbaskat kallt här också, men inte så farligt utomhus, det är värre inomhus. Ingen värme alls, fy! Önskar att jag tagit med mig tofflorna och mina täckbyxor. Försökte vara smart och tänka på att någongång ska jag ju ha med mig alltihopa tillbaka till Sverige (eller någon annanstans..?), "och egentligen är det nog inte så kallt".. Sure Sannah, good thinking. Känns i alla fall lite trist att lämna familj, snö och bilkörning. Även fast jag nyss hörde rykten om att det ska bli nedemot -40 (!!!) grader i Dalarna den här veckan.. Dagtid. Sinnessjukt!
Men nu är det nya tag som gäller, imorgon börjar skolan. Nervöst, men det blir nog bra. Får vi höpps.  Nu ska jag bada barn och sedan ta en efterlängtad öl i goda vänners lag innan jag ska däcka under mitt nya, varma vintertäcke..!

winter wonderland