Piss och pest och senapsgas.

Inte riktigt så illa kanske, men idag var ingen höjdardag direkt. Meeehn, det är bara att kliva rätt upp i sadeln igen, eller vad är det de säger, kabojsarna?image35
De har varit med lillasyster E till lasarettet både måndag, tisdag och idag för att ta blodprover.. Har oroat ihjäl mig idag (snudd på i alla fall), för proverna från i måndags visade tydligen på förhöjt någonting och en för hög sänka, vilket jag inte fattar ett jota av, men i alla fall så var det något man bara hade om man har leukemi. Eller något sådant. USCH! Fyra år liksom. Nej, det bestämmer jag att hon inte har. Proverna idag visade tydligen bra, igår var de också konstiga.. Så jag vet inte. De ska tillbaka om tre veckor och kolla igen då. Ingen idé att oroa sig, det är säkert ingenting ändå. Right? Säg att det är så. Lova att det är så.
Annars lägger jag mig ned och dör.
Nej, nu gaskar vi upp oss lite! Var hos Hilda på spontanvisit i helgen, det var soft. Vi lagade jättegod mat (plus en kladdkaka som skulle stå inne tio minuter, men inte var färdig riktigt, ens efter en timme), spelade kort med porrleken, hävde diverse drycker oooo umgicks en hel massa. Soft, najs, grejhöjta. Har fixat ny bild till headern också, men ska försöka ändra lite på layouten under helgen, så det blir lite snyggare. Ska på begravning på lördagen, gammelfarmor Jenny 108 bast kastade in handduken för två veckor sedan.. Klart det är sorgligt, men jag hoppas det inte blir en gråtaihjälsigbegravning så man sitter och hulkar tills man inte kan andas längre. Det skulle vara jobbigt. För om någon är så, då kommer jag haka på vare sig jag vill eller inte, det är tydligen så med mig. Men som sagt, borde inte bli så, känns som att jag fått höra ända sedan jag var liten att "krama nu farmor Jenny riktigt ordentligt innan du går. Man vet inte om hon finns kvar nästa gång, hon är ju så gammal vet du, lilla barn". Eeeh, kinda. Så alla har väl varit förberedda åtminstone sen hon fyllde hundra.. Hon var en söt dam hon. Men nu switchar vi ämne igen, vem vill haka på mig ut sedan på kvällen, skulle vilja spana in det nya stället, Rockhouse, eller vad det heter..

Släpp fångarna loss, det är vååååår!!!

Ska.

image34
Jag ska. En massa saker, men en i taget. Det dryga är ju att bestämma sig för en grej att sätta igång med, och sedan göra det.. Shit, förra veckan har varit crazy.. Romme slutade och det var partaj, Sälenresa, jobbintervju (som resulterade i jobb!), jobba, Trysilresa, möte med läskigt pricksäker spåtant. Tänkte skriva mer om det ikväll. Nu måste jag hoppa i duschen så jag hinner till Erika i tid. Klockan två vid toaletterna utanför Wayne´s. Superbra plejs att mötas på, haha.

På återseende.



Love song.


Sara Bareille - Love Song

Den kommer säkert vara uttjatad om en vecka, men efter att ha hört den tre gånger kan jag inte låta bli att älska den.
*Update - Eftersom YouTube tagit bort funktionen att emba (?haha) just den här videon (såklart), lägger jag upp länken istället.. :)

Gottaloveit.