Trampdynorna måste fan vila. Nu.


Okej. Hej. Studentpartajet hos Matilda var najs, fast det var många släktingar att hålla reda på. Bosse hade älskat det, haha. Runt tolv eller så drog vi till stan för att våldgästa ett "privat kalas" (som det så fint stod vid ingången) på Wasabryggeriet med Betty goes a go-go på scen. Och jag repade displayen på kameran, jomenvisstserru. Efter lite klurande kom det fram att skjutsen (eller ja, alla möjligheter till skjuts över huvud taget) inte kunde hämta. Kablaam in your face. Så det blev till att börja knata, men först en kaffe på Max, eftersom det var stört jävla kallt ute. Sedan promenixade vi hem till Hilda och jag slaggade på golvet. Det tog hundra år att somna, varför vette fan, för jag var trött som en gris.

Vaknade dagen därpå och skulle få skjuts av två åldringar, men jag "måste skynda mig, för dom står faktiskt och väntar". Så hurta, hurta, upp mot kiosken. Eftersom jag hade skavsår från gårdagens knatande så tog jag av mig skorna och gick barfota, allt för att det skulle gå snabbare. Meeen.. Sedan kom jag till ett parti av vägen där de snart ska lägga asfalt, där de hade grundat, eller vad man ska kalla det, med halvstora, vassa stenar. Heta som fan, eftersom solen låg på, men jag hade ju bråttom. Ingen tid att sätta på skor. Så när jag väl kom fram till bilen som väntade hade jag blåsor på hela fötterna. Vet inte om det var för att det var varmt, eller om det blev som någon slags konstiga skavsår, men ont kan jag lova att det gjorde (gör). Kom hem ordentligt, hängde upp hängmattan i solen och somnade bums. Mamma väckte mig för lite jordgubbar, och det kan man ju inte säga nej till.

Sedan var det dags att bestämma sig för om fötterna pallade med att åka på 20årspartaj i Falun eller inte. Tog en dusch och punkterade blåshelvetena. Typ AJ. När jag bad mamma att sätta på plåster för att försöka lindra smärtan av att gå, fick jag skäll. Jag hade inte lyssnat riktigt när hon sa hur jag skulle göra med blåsorna, så nu fanns det inget skinn kvar och gjorde ännu ondare. Smart Sannah, clever. Anyway, mamma plåstrade om, jag fick låna bilen och körde iväg till kalajset. Jenny gillade det hon fick (fast jag har en känsla av att hon gillade tapeten som det var inslaget i mer, haha), maten var übernajs, vi fick jordgubbar till efterrätt, och folk var trevlisch. Jag kände mig mest som halta Lotta, men det kan man väl stå ut med, det går väl över så småningom, hoppas jag.
Åkte tidigt från kalaset för att hämta lillasyster plus cykel hos en kompis, och sedan fick jag migrän. Lyckades skjutsa hem Hilda utan problem, men var tvungen att stanna utanför Sörmans (bästa stället att stanna på eller? Typ inte, haha) och prata med Ulrik en stund. Kom hem, tryckte i mig ett piller, i med öronproppar och på med ögonbindel och schnaark.

Idag är det bättre med både migrän och fötter. Kan hända att jag drack för lite kaffe igår, skulle kunna vara så. Inte en enda kopp! Inte speciellt genomtänkt, typiskt mig. Men jag kan gå hyfsat på fötterna idag, mycket bättre än igår. Det är nog över på nolltid.
Nänuni, nu ska jag käka gubbar och häva koffein.


Dagens låt:
Ai no carrida - Quincy Jones

Keep your seat-belts on.

Jag borde seriöst inte sitta här just nu. Jag ska vara hos Hilda om typ en halvtimme, sedan ska vi till Matildas studentmottagning. Och innan det ska jag:

  1. Duscha
  2. Hänga tröjan jag ska ha på tork (vilket i slutändan kommer innebära att jag blåser den med hårtork och blir sen till Hilda)
  3. Ladda ur bilderna från kameran (håller på nu)
  4. Ladda batteriet till kameran
  5. Skriva gratulationskort till Matilda
  6. Komma fram till hur jag ska ha håret för att det inte ska se så jävla risigt ut.

Seriöst, jag har fan inte tid, nu måste kameran vara klar, annars får bilderna ligga kvar. Shiieeat. Såg Torkel i knipa igår i alla fall. "Neeej, vrid inte av han huvet!!" Haha.
Nu ringer Theres. L8R.

image26



Bara därför.

image25


Bara för att det är sommar och folk har studentat sig och jag har tjugoåtta myggbett på mina fötter och vader.
Och bara för att jag måste åka och jobba nu och det inte lockar det allra minsta.
Bara för det får ni en ful jävla hängmattebild på mongo #1.

Fetmaoffer à la Ricky Lake?

Men en sak jag inte fattar.. Okej, jag är inte smal eller supersnygg eller har stora bröst, det vet jag. Men jag är heller inget fetmaoffer à la Ricky Lake, och äckelful med noll bröst. D'ya know what I'm sayin? Så varför lyckas jag inte få någon? Vad fan, till och med de riktigt fula jävlarna lyckas ju. And why the fuck is that?!
Är det för att de själva tycker att de är snygga? För att de tycker att de är värda det? Är det därför? Måste jag vilja ha mig själv, innan någon annan kommer vilja det..? För i så fall kommer det ju aldrig hända.. Not in this life it ain't. Jag kanske helt enkelt är för kräsen? Eller kanske blind? Det kanske finns någon desperat jävel där ute..? Haha, never.
Äh, ryck upp mig. Så jävla kasst är det inte. Överdriv inte :-)


image24

sommar. sommar och sol. havet och vinden, och doft av kaprifol.
sommar. sommar och solen himmel så blå som viol.


I suck.

Usch, jag tror jag är väldigt kass på att reagera i situationen, om ni förstår?  Eller nej, jag vet att jag är sjukt dålig på det. Att leva i nuet. Typ när någon ger mig något, då kan jag inte riktigt visa hur glad jag blir. Jag kan inte förklara det, men det är som om mina känslor kommer först några timmar efteråt. Men då är det ju för sent att reagera, eftersom personen som vill se det förmodligen inte är där då.. Det är som om jag blir blockerad på något sätt. Så är det med vad jag säger och gör också. Det låter så fel, så ofta, men jag menar det inte som det låter. Och jag inser inte hur det kan ha låtit i andras öron förrän det är för sent att ta tillbaka det. Ni som känner mig vet vad jag pratar om. Nu låter det som om jag är världens mest komplicerade människa, men det känns det som ibland också. När jag inser hur allt kan misstolkas hela tiden, för att jag inte tänker efter före. Eller inte tänker alls. Men det blir ju fel även när jag faktiskt har tänkt innan. Bajs också. Jag kanske är socialt missanpassad. Jag borde bli stum eller nåt. Eller nä, kanske inte. Ibland blir det så att jag börjar prata, och sedan inser jag att jag borde formulera om det, och så gör jag det medan jag pratar. Då blir det väldigt flummigt, haha. Sist jag var hos pappa blev det så hela tiden. Att jag omformulerade hela tiden, samtidigt som jag pratade. Rörigt. Vet inte varför jag fått sådana behov av att blotta mig? Det där formulerades fel med flit, men det är för att jag älskar att associera fel, haha. Det jag menar är att jag fått någon konstig vilja att lämna ut mig på nätet..? Det hela känns väldigt skumt när jag tänker efter. Mina framtida arbetsgivare kanske lyckas få tag i och läsa det här. Hujedamej. På tal om det ringde de från fabriken jag jobbat på, tidigare idag. Jag blev lite paff, eftersom min telefon typ inte funkat alls på senaste, och nu funkar den tydligen apbra? Eller ja, som den ska i alla fall. Meeeen eftersom man har sitt übernajsa telefonförsäljarkneg gick ju det före ob-lönen. Heja Sannah.
Och jag hittade för övrigt inga studentpresenter till folk heller. Jessie köpte en brödrost och 24-delars bestickset till sin syster Malin.. Fuck it, Limpan har ju alla såna där bra grejer redan. Fuckit fuckit fuckit. Får väl lov att komma på något, men vad fan. Lite segt känns det. Och herregud, Matilda. Vad vill jäntungen ha måntro? Gah. Studentångest fast man inte tar studenten själv, finns det? Annars har jag fan uppfunnit det nu.
Najt på er, nu ska jag hämta Linn på mösspåtagningsfesten. Hoppas hon är riktigt kalasig. :-)

Najt allibody.

It's not just you. We all have the most bizarre thoughts.

Eftersom alla utmanar folk till höger och vänster på olika grejer tänkte jag att jag skriver mina svar här istället, så får alla läsa dem här i stället, och så slipper jag utmana andra.. Låter bra. Reglerna är att man ska skriva fem egendomliga, konstiga, udda, you get it, grejer om sig själv, och sedan utmana fem andra att göra samma sak. Jag skrev ned en hel massa, och jag tänker inte utmana, så jag vet inte om det är den där utmaningsgrejen jag gör, eller om jag bara utlämnar mig ändå, haha.. Okej, here we go, ut med hemlisarna och knasigheterna.

  1. Har ett ärr precis under högra bröstet, efter att ha simmat in i ett rostigt järnrör (ja, men det var dolt under vattnet ju) vid nio års ålder.
  2. Om jag inte har strumpor på mig får jag handsvett. Det spelar ingen roll vad det är för omständigheter, det är noll undantag.
  3. Jag drack bara mjölk (till och med på typ McDonald?s) ända tills jag var ungefär 13. Hatade kolsyrade drycker, men vatten och saft funkade ibland, om det verkligen inte fanns någon mjölk. ^_^
  4. Associerar oftast ord till låtar när folk pratar, och börjar sjunga? Kan vara riktigt irriterande om det blir många gånger samma dag (vilket det oftast blir). Sjunger alltid med i låtar som spelas, även om jag inte kan dem, typ i affärer och liknande.
  5. Jag matchar mina strumpor (och/eller underkläder) med mina tröjor och accessoarer.
  6. Har svårt att ge komplimanger direkt till personen det gäller, utan säger oftast till en tredje person, när den första är utom hörhåll, att personen har klippt sig snyggt, eller vad det nu kan vara.. Alltså, jag ger ju komplimanger direkt också, men jag är nog bättre på att ge komplimanger utom hörhåll, haha.
  7. Jag är skiträdd för harkrankar och marsvin.
  8. När jag var typ 10-11 ville tandläkaren dra ut två kindmjölktänder (men vad fan heter det då?) i underkäken, för att de under skulle komma upp sneda annars. Vi bokade tid, men eftersom jag inte ville så vägrade jag, och drog ut dem själv istället. Nej, de var inte lösa innan, och ja, det gjorde helvetes ont.
  9. Jag vaknar nästan alltid med mobilen i handen. Anledning? Jag snooze:ar i sömnen, tills snooze:arna är typ slut (eller vad fan som händer, jag vet inte, jag sover ju), och sedan vaknar jag sjukt mycket försent, med telefonen i handen, strålning i kroppen och massor av missade möten och grejer. Härligt eller?
  10. Särskrivning och stavfel stör mig extremt. Det värsta är folk som inte kan skilja på när man använder "de" och när man använder "dem". Vet ni inte, använd "dom" för fan. Det heter inte "dem gick ned till stranden".
  11. Det tar jättelång tid för mig att somna, eftersom jag måste lyssna efter ljud innan jag somnar. Och när jag "hittat" en massa ljud, så måste jag försöka ignorera dem igen, eftersom de är så störiga att jag inte kan sova när de hela tiden låter. (På tal om sömn förresten, om ingen väcker mig sover jag oftast mellan 10-12 timmar, och har gjort sedan jag föddes.)
  12. Jag tänker extremt sjuka saker. Ofta. "It's not just you. We all have the most bizarre thoughts." Yeah, right.
  13. Jag gjorde två provtest på Mensa's hemsida för en stund sedan, måste ju få skryta lite.. Haha.
    Se bilder nedan som bevis på att jag är bra, trots mina cepegrejer på listan ovan. ;-P
Det blev ju en liten lista i alla fall.. Haha, finns säkert apmycket mer, men lite kan jag väl få hålla för mig själv..? :-)

 
Test A  -->                   <-- Test B


Sov gott everyhopa


 


woallaboallabingbong.

Nu har jag beställt kamera..! WOAH! Med fett mycket minne, eftersom det kostade lika mycket med 4G som med 2G.. Så jag drog till med fyra, haha. Jaja, något bra måste man väl få ha fast man är sjuk? Ja-a.
Najti pipöl.