Uusi Ihminen

Bara för att stajla. Snart är det premiär ffs.

"Bilderna får fritt användas i sammanhang som rör filmen, med angivande av källa (filmens titel, personerna som förekommer på bilderna, samt fotograf)."
Ur filmen Den nya människan. På bilden syns Cecilia Sundh (statist, sköterskan Margareta), Disa Kohlström (statist, "intagen" flicka på hemmet), Maria Lundqvist (sköterskan Solbritt) och Ann-Sofie Nurmi (Alba, "intagen" flicka på hemmet).
Fotograf: Per Eriksson

168463-19

(http://www.filmlance.se/) klicka er vidare, så finns fler pics. :)      

-

Fan. Jag har inte tid att blogga ju! Känns tragiskt på nåt vis. Anyway. För att uppdatera er lite på läget så har jag fått jobb i alla fall. Yay. Heltid på stans skidanläggning, säsongen ut... Började i fredags, och jag har sån bajsig träningsvärk att det är något helt sanslöst.. Jag kommer vara värsta muskelknutten när jag slutar. Haha. Seriöst, jag har inte tid att skriva mer, nu heller. Jävla skit. Måste åka till Kupolen och byta en tröja R fick i present igår. Segt. Och när jag väl har tid sitter det alltid någon annan liten mupp här och spelar The Sims 2, flummar på OG, spelar in musik, drygar sig på fejmtv, paint eller blocket. Väldigt karaktäristiska grejer för var och en av mina familjemedlemmar. Åtminstone i det här hushållet.. Min grej skulle nog vara bilddagboken, iTunes och Photoshop, om någon annan skulle säga vad jag gör när jag sitter här.. Men wtf, jag har inte tid.
Återkommer inom kort, för så här stört un-updated kan jag inte ha det.
Ajöss och tack för fisken så länge.