Testing...

Följ min blogg med bloglovin

-170 poäng, 18 blåmärken och en badkarsincident..

Kan inte sova idag heller, fast det blev rätt sent igår. Vi var fyra som blev specialinbjudna att spela lasergame på I.C.E. med skidskolan och shoppen. Hur kul som helst, och de första två omgångarna gick det rätt bra, men sista vet jag itne vad som hände, hahaha. Jag gick från 8% träffprocent till 3% och -170 poäng. Notera det fina minuset innan poängen. Hrm. Tror det kommer av att jag råkade skjuta Karolina tre gånger, och hon var i mitt lag, haha. Needless to say att killaget vann.. Efter det skyndade vi oss hem för att duscha, innan vi skulle mötas upp på Coco Thai för lite käk. Camilla och Karin hakade på, istället för att duscha i handfatet på I.C.E. typ. Jag var sist in och hade skitbråttom, vi var redan sena. Klädde av mig och tog ett kliv över badkarskanten. SWOSCH! sa det, och så låg jag där med badkaret över mig. En naken Sannah med ett jävla badkar helt upp och ned över sig, och ena kanten mellan benen. Tur jag hade låst dörren, annars tror jag de hade garvat ihjäl sig om de kommit in, hoho. Jag lyckades i alla fall kravla mig fram och räta upp karet och kliva i ordentligt. Vi kom iväg till slut, och självklart var vi sist. Men jag tycker vi hade en bra ursäkt i alla fall, heh. Har btw 18 blåmärken på armar och ben efter gårdagens jobb och aktiviteter och incidenter.. Sinnsykt.
Nu ska jag åka och handla, sedan kommer Theres hit på långfrulle, mysigt! Har inte träffat henne ordentligt på evigheter. Inte i nyktert tillstånd i alla fall. Vaknade redan vid halv sju, så jag var tvungen att tjuvstarta med frukosten lite, för att inte hungra ihjäl. Kylskåpet gapar galet tomt, men jag lyckades skrapa ihop till lite fattiga riddare i alla fall. Det enda bröd vi hade var fruset rostbröd, och vi har ingen brödrost (haha, rostbröd, brödrost, vad fult det såg ut), så det var den enda lösning jag kunde komma på, utan att behöva anstränga mig alltför mycket.. :P Alltså, det måste vara något allvarligt fel på den förpackningen med ägg vi har. Härom dagen fick jag ju ett ägg utan gula.. Men nu när jag gjorde riddarna knäckte jag två ägg, men fick tre hela gulor i skålen.. Någon teori om varför äggen beter sig så här?
Ska försöka mig på fjäskfisk i eftermiddag! Torsk- eller sejfilé i en ugnsform med hericot verts och en blandning av creme fraiche, citron och citronpeppar över alltihop. Osttopping och in i ugnen, servera med potatis. Tror det är rätt.. Ska leta på receptet i min fina gröna kokbok sen. Men för bövelen, vi har ingen ugnsform. Hmm, det får bli ett försök att göra det på plåt istället då. Jag känner redan nu att det kanske inte är den bästa av idéer, men jao, vad gör man..?
Nu måste jag nog få på mig lite paltor och kravla mig iväg till affären om jag ska hinna innan Theres kommer. Sen ska jag sortera tvätt och tvätta i tre timmar. Jippie. NOT. Men ikväll är det resturang med kollegorna igen och sedan blir det nog lite härj. Så jag kan nog stå ut med tvätten och det, eftersom jag vet att när det är klart blir det mycket roligare.. :)
Pössah!

Ingen tuppsperma i mitt ägg idag!

Okej, nu gör jag ett tappert försök med ett inlägg igen.. Men jag orkar inte försöka komma ihåg vad jag skrev igår när det försvann, det är alldeles för ambitiöst. Speciellt efter min überseriösa superfrulle med kaffe (+kardemumma), müsli (+banan, russin och a-fil), smörgås (+leverpastej och saltgurka), juice och ägg(-gula). Götta. Men det var ingen gula i mitt ägg, haha. Undrar vad det beror på.. Kanske är så att det var ett obefruktat ägg, och därför var det ingen kyckling på g, och följdaktligen ingen gula..? Vad tror ni om den teorin? Alltså ingen tuppsperma i mitt ägg! Hahaha.
Så himla tråkigt att vara ledig. Man vaknar ju tidigt ändå, igår 5:30, och idag 6:42.. Var och åkte några timmar igår i alla fall, men jag vågar inte åka på så mycket när jag inte har hjälmen.. Brukar låna min lillasysters, men jag måste nog köpa en egen, det här håller inte. Tänkte baka lite matbröd när jag kom hem, men jag hittade inte bunkarna, så istället blev det lite häng med R tills Amanda kom hem från jobbet. Sedan var det dags att åka och kirra en säng till mig.. Så nu har jag en säng, och så kom vi ihåg att fixa med... *trumvirvel* dosa till teven! Innan hade vi ingen, så man var tvungen att gå fram till teven och byta. Så jag tror vi sett alla reklamer som finns, eftersom ingen orkar resa sig när man väl satt sig, haha. Jag har ett jättestort blåmärke (det syns inte lika mycket som det känns, tack och lov) på kindbenet, precis under ögat för att jag slogs med en snöskyffel härom dagen.. Samma dag gav min chef mig en fläskläpp genom att kasta en rulle eltejp på min läpp också.. "
Vem vare som kasta?!" Ingen bra dag. I och för sig var det nog jag som var dålig på att fånga, och inte han som tänkte att han skulle kasta den i fejan på mig.
Åh, nu har jag äntligen lyckats rota fram den där radioreklamen för Sibylla som jag skrattade så hysteriskt åt när jag hörde den första gången. Det kanske bara är jag som tycker den är rolig, ni får väl lyssna och avgöra själva.
Haha, vad länge jag har skrivit på det här inlägget nu! Datorn hänger sig hela tiden, så jag har fått lov att spara och starta om typ fem gånger sedan tio.. Och jag har en sådan jävla mensvärk att det är något helt sjukt. Har fått upp halva superfrullen igen, på grund av smärtan. Som vägrar försvinna trots Voltaren T, som jag hade tänkt skulle hjälpa.. Men icke. Nu ligger jag på soffan med en skållhet petflaska under ryggen, och det lindrar i alla fall lite grann. Tur i oturen att man är ledig. Hade aldrig pallat att jobba idag. Hoppas bara det är bättre till imorgon, för då ska jag hem till Linda på tjejkväll med tacos! Jättekul att vi äntligen lyckats samordna oss, efter typ en månads prat om det.. Någon som vill chilla och titta Melodifestival på lördag förresten? Har inte sett en enda delfinal (hähä, läste igenom efter att jag skrivit, men läste delfin-al. furt!) faktiskt, och de enda låtar jag hört är de som går på radio hela tiden.. Typ Molly, EMD och Måns.. Nej, nu får jag ge mig. Det blir så långa inlägg hela tiden, om absolut ingenting. Förstår inte hur jag lyckas? Men men. Eller jo, en sak till, vad fan är "Tröga tangenter" för onödig funktion? Igår när jag höll på och skrev hade Skift-knappen fastnat, så jag tryckte ned den några gånger i rad, och tänkte att den skulle klicka tillbaka i rätt läge. Vilket den också gjorde. Men mitt under mitt frenetiska klickande ploppade detta fina meddelande upp på skärmen:

"Om du trycker ned Skift-tangenten 5 gånger aktiverar du funktionen Tröga
tangenter. Denna funktion låter dig använda Skift, Ctrl-, Alt-, eller
Windows-tangenten genom att trycka ned dem en i taget.

Klicka på OK om du vill att Tröga tangenter ska vara aktiverat.
Klicka på Avbryt om du inte vill att Tröga tangenter ska vara aktiverat.
Klicka på Inställningar om du vill inaktivera tangentkombinationen för Tröga tangenter."


Så himla fint, men varför skulle någon någonsin vilja aktivera den funktionen? Förstår verkligen inte vitsen med den, enlighten me, someone? Nu är jag klar, nu ska ni slippa mig för idag. Have a nice day. Avslutar med ett fint citat från Rachel Ray imorse, hon rabblade upp en massa saker, och när hon hade slut på grejer att rabbla drog hon till med den här avslutningen på meningen:


"Who's your daddy, God bless you, what ever you say."

Fint avslut, jag stjäl det!
:-)



Veckans psykbrytlåtar är förresten:

* EMD - Baby goodbye (är inget större fan av dem vanligtvis, men den här är grymt bra!)
* Lotta & Anders Engbergs orkester - Världens bästa servitris (upprepningsskada från i lördags..)
* Trazan & Banarne - Min häst (den har gula öron) (låt att psyka sig själv med på jobbet. obligatorisk tempoökning efter varje varv för att optimera den mental skadan..)
* Markus Krunegård - Jag är en vampyr (ni veeet att den fastnar..)


Men för i helvete, nu jävlar..!

ÅHH! Jag hatar den här datorn, den bara fuckar ur hela tiden!!! Hade skrivit ett jättelångt inlägg och sparat och allt, men sen ballade Internet ur och nu finns ingenting kvar. Tack. Tack så jävla mycket. "Har ni hört mig att jag är förbannad?!" Nej. Nu ska jag åka till Romme och åka lite, får väl försöka krysta ur mig något liknande mitt raderade superinlägg lite senare idag.. Just nu är jag i upplösningstillstånd, så nu går det inte. Teknikskit.

Maybe now is a good time to slow things down a bit..?

Well tja. Ska försöka få till ett inlägg nu, tror det var en vecka sedan sist. Det har varit en händelserik vecka det här. Onsdag var det bowling med jobbet och utgång efter det.. Härj light om man ska ranka kvällen, var hemma runt halv två tror jag. Torsdagen var jag iväg till Emmaus med Linn och kompletterade våra outfits till lördagens fest, och efter det åkte jag till Romme för schysst åkning och korvgrillning med Camilla. Fredag fyllde Amanda år och vi hade kombinerad födelsedags- och inflyttningsfest med trevliga och glada vänner. Utgång på s2 efter att vi blivit bortschasade från Skrubben (fattar inte hur vi lyckas varje gång?!) och fyllemat á la Centrumgrillen. Andningspaus lördag förmiddag och omladdning av batterierna inför kvällens temafest. Temat var charter och jag, Amanda, Linn och Olle satsade stenhårt på skidcharter anno -86. Incheckning absolut senast 18:55 vid Dala Airport, för att sedan åka transfer ut till "flyget". Efter bagage- och passkontroll klev vi på planet och begav oss mot vårt resmål med flybolaget Störting Always och deras alldeles för ofokuserade pilot med flygvärdinnor och reseguider i suspekta så kallade uniformer.. Flygplansmaten var underbart god (såsen och potatisen var godlike) men resan var lite för lång för att man skulle kunna undvika klaustrofobin som sakta men säkert kom krypande längs ryggraden i det trånga och alltför syrefattiga planet. Jag hade i och för sig min ballong med extrasyre som vi ordnat med så fort vi satt oss på planet, men den användes upp ganska snabbt när vi väl kommit i luften. Väl framme bjöds på paraplydrinkar och en ruskigt duktig trubadur med ett badlakan nonchalant hängt på sned runt halsen. Efter en stund blev det också dags för den obligatoriska chartergymnastiken, ledd utav vår alldeles egen solstråle och reseguide Bosse. Sedan flöt kvällen och småtimmarna på i samma anda, och vi hade helt sjukt roligt. Har aldrig sett pappa dansa så fult, haha.. Fast å andra sidan var nog inte min dansstil den snyggaste heller, eller vad säger du Ninni? Haha. Raincheck snart! Åkte hem med araben och hans fru, kom hem runt halv tre eller något sånt, men kom inte i säng förrän halv fyra.. Är rätt seg idag, har städat hela lägenheten eftersom Amanda skulle ha födelsedagskalas med släktingarna. Innan vi började såg det ut som ett bombnedslag efter festen i fredags och alla stavar, tröjor och mössor från igår som låg utspridda över hela lägenheten. Just nu har jag tagit mig till Linn och lämnat av lite grejer som är hennes och käkat lite bakispizza med henne och Olle. Ska åka till mamma snart och hämta jobbskorna, som blev kvar där i fredags.. Men först ska jag dricka te och käka en bulle med Linn och Catrin.
Flummigt inlägg med mycket info, men det får ni ta, för jag har inte tid att skriva annars.. :P Ska bara säga att jag faktiskt var på "resa" med Störting Always igår, såg nu att det lät som en massa ljug, haha. Det var en störtkul kväll! :)
Pössah

No words needed, we just love it!


"Sjuk, sjuk, sjuk, sjuuuuuk"

Idag har jag fått en sjukling till med mig här hemma.. Amändish mår som jag gjorde igår, om inte värre.. Sitter i soffan med täcket och ser på Vasaloppet på teve, i brist på annat. De ringde från jobbet strax innan nio, och ville att jag skulle komma och jobba ändå, eftersom båda Amanda och Elin blivit sjuka under natten.. Funderar på om det inte kan ha varit de där rackarns baguetterna vi fick i fredags.. Might be. Eftersom jag känner mig hyfsad idag och bara har varit upp en gång i natt, så sa jag det till Matta. Han skulle kolla om det fanns någon annan att ringa, och sedan höra av sig igen, om jag var tvungen att komma ändå.. Suck. Fick höra av Amanda att Andreas och Christoffer är lediga idag, för att de har fotbollsmatch.. Hmm. Skulle vilja påstå att jag tycker sjukdom (magsjuka!) är en mer legitim frånvaroanledning än fotbollsmatch, men det kanske bara är jag..? Ska jag behöva åka dit och jobba sjuk, bara för att de vill ha en rolig dag istället för att jobba.. Nope. Fast jag vet att jag är så jävla snäll att om de ringer igen och behöver att jag kommer dit, så gör jag det. Så får det väl gå som det går, springa bakom husknuten stup i kvarten är väl inte det snyggaste, men de får take it or leave it..
Nu händer det grejer på fronten också. Tog mig i kragen och uttryckte allt det jag ville, och jag hoppas det gick fram. Å andra sidan trodde jag att det hade gått fram härom dagen också, men icke.. Jaja, det är väl bara att fortsätta tjata och säga nej, nej, nej, NEJ. Som mamman i Mysteriet på Greveholm med sina kampsportsmoves i slowmotion.. "NEJ!" Åh, vad roligt, måste kolla om det finns på youtube.. Hairy God! Det finns ju upplagt alltihopa..! Nu vet jag vad jag ska göra idag i alla fall, hähä.. Kan länka till "NEJ!"grejen sen när jag hittar den, så får ni se vad jag pratar om..
Nu ska jag försöka med lite coffee igen.. Kanske skriver igen senare, det är ju så tråkigt att vara sjuk..
Pössah!



[ någon som kan sin Borlängemusik..? Ninni, kan du? ;-D ]

"Sjuk sjuk sjuk sjuk.
Sjuk sjuk sjuuuuuk.



Imorse när jag vakna' så kände jag mig
Som en urvriden trasa på diskbänkens kant
Det var så otäckt så, ja det säger jag dig
Jag trodde inte riktigt att det var sant



Jag låg där i sängen, det var inte så kul
Mina ögon var svullna, jag såg inte ut
Jag yrade till köket, jag var som bly
Jag öppnade mitt fönster men jag kände ingenting



Sjuk sjuk sjuk sjuk.
Sjuk sjuk sjuuuuuk."