Gööör baarn!

Nu har jag bestämt att jag ska strunta totalt i vad min pretentiösa klutt till hjärna tycker att jag borde skriva, och sikta mer på att vara konsekvent och uppdatera oftare (vilket cepe ord; ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta ofta . Ni ser ju!) och inte lika utstuderat och genomtänkt. För det är oftast därför jag aldrig kommer till skott och skriver. Jag inser också att nästan alla mina inlägg börjar med ett löfte om att bli bättre på att uppdatera, men den här gången känns det mer sant än innan. R var och åkte idag, han kom förbi i min lift två gånger under dagen och snackade rappakalja... Han är fortfarande inte riktigt på samma nivå som J i skumhet, men han klättrar med bestämdhet uppåt. Varför det aldrig kan vara enkelt har jag ingen aning om. Det suger att det ska vara ett sådant jävla spel hela tiden, så man tröttnar av bara tanken på att försöka ta både sig själv och andra i kragen..
Herregud, satt i köket och mina småsystrar, 4 och 5½, satt vid datorn i rummet bredvid. Hörde en suspekt mansröst säga:"Gööör baarn!" Ursäkta, vad sa han sa du?
PROVSPELA själv... Så det är sådant här de sitter med hela eftermiddagarna, och tycker är det roligaste som finns... Tror jag det.
Woah, jag har fått mejl från familjen Jones i London, med bilder på knoddsen och allt, de är skitsöta! Fem, tre och ett år... Mamman verkar jättetrevlig, men det enda jag vet om pappan är att han är advokat... Låter helknas, men hon skrev att de trots att de bor mitt i centrala London har en trädgård. Ska mejla ett svar och höra efter lite mer, men det verkar lovande!

Håll tummarna allihopa!



foto: Evelina Hultqvist

(klicka på bilden så hamnar du på hennes hemsida.
Sjukt duktig, lätt värt en minut eller två av ditt liv.)




det ordnar
sig alltid
om man tar det som det kommer
man ska aldrig sörja
nej se på mig
mot härliga tider
ska vi gå vad det lider
och livet ska börja
för dig och mig.

Inget vettigt.

Bästa ever!

Har inget vettigt att säga egentligen, förutom allt det här, haha; grattis till Hilda som fyllde år i lördags, och till Theres som fyllde i måndags. Congrats brudar! Kom hem och drick kaffe och prata strunt med mig snart! :-) Och alla som inte redan upptäckt denna fantastiska brud måste omedelbart bums lyssna på de här låtarna! Men passa er, det är lätt att bli beroende.. Eller ja, jag tycker det i alla fall. Helt sjukt vilken underbar stil hon har, kolla bara byxorna och radion, godlike! Och alla detaljer i hennes videos (/videor?) är också sjukt snygga, det märks verkligen att allt är genomtänkt och har ett syfte.. Fast clownen är lite creepy, I must admit.. Anyways, för er som inte vet så har jag hamnat på Solklinten igen med 95 cm snö i backen, och idioter som inte förstår att man måste stå upp när man åker skidor. Allt väl. Hoppas Emma hör av sig snart med mer info om den där familjen i centrala London som eventuellt ville att jag skulle komma som au pair. Helt sjukt, i så fall åker jag om typ en månad.. Sedan har vi ju romancefronten, vilken jag inte vill ta upp här, för killar är allmänt skumma, och det är ju taskigt att hänga ut folk så här på Internet, men antasta mig på msn (om jag kommer ihåg att logga in någon gång..) så berättar jag vad jag vet och vad jag inte förstår alls. Men talesättet "kommer en kommer flera" verkar ju stämma, både vad gäller jobb och grabbs, haha. Nu ska jag kila ned i källaren och tvätta mina jobbkläder, sedan ska jag pysa iväg och hjälpa Amanda flytta in i sin nya lägenhet..! Vilken också jag tänker spendera mycket tid i, hehe.. Puss på er alla, ha det fint i snöovädret. Åk mycket stjärtlapp, det sätter guldkant på tillvaron, I promise!
Peace.