SnabelA

Det går inte att skriva snabelA på den här datorn, så man är tvungen att kopiera. Googlade ordet snabelA, för att få fram ett i symbolform, och såg först då vilket fult ord det är, haha.  @
Idag var jag till pappas jobb, så han fick ge mig andra Twinrixsprutan. Hände ingenting nu heller, och tur var väl det. Tajt planering, som sprack ändå, eftersom pappa tyckte att "eftersom barnen ändå är hos farmor nu, så kan vi ju ta tillfället i akt att tvätta av din bil. Och kanske fixa lufttrycket i däcken." Sagt och gjort, men det innebar ju att jag kom fyrtio minuter senare än det var lovat till de stackars barnen. Men det var full rulle där, med alla kusiner på besök, så det gick då ingen nöd på dem inte... Pratade med M från äldreboendet idag också, och jag får gå på "inskolning" torsdag, fredag och onsdag. Utbildning på måndag och gå på schema den 22:a. Känns lite bättre med det där nu än vad det gjorde igår. Kanske är för att jag hunnit vänja mig lite mer vid tanken på allt.. Skönt med en fast inkomst under sommaren i alla fall.
OCH! Idag hittade jag en tredagars-biljett till Peace and Love, som är till salu. Måste se till att den finns kvar till på torsdag, så jag kan dubbelkolla schemat och prata med M, så jag får vara ledig.. Åtminstone så jag kan gå kvällarna.. Äh. Det löser sig. Nu ska jag gå och läsa ut min bok, sedan ska jag sova så jag orkar upp och sola imorgon, innan jag ska och busa med Hildur.
Puss och tack för mangorajan papilur.

Koma.

Vilken störd värmekoma man hamnar i när det är så här.. Helt sjukt. Idag blåser det i alla fall lite grann, så luften står inte helt still som innan. Förra veckan var det ju helt sjukt. Och häromdagen var det 32,3'c i Falun, varmast i Europa tydligen. Näst varmast var något ställe i Spanien, med 31,6'c. Crayzeey. 
 Fick jobba lite förra veckan i alla fall, var på ett ställe tisdag, onsdag och torsdag, där ett barn var fött 06, resten av knoddsen var av årgång 07. Sjukt små, men det var ett jättebra ställe att vara på, de var jättetrevliga, både barnen och personalen.. Hoppas man får komma tillbaka igen sen.
Jag har upptäckt årets sommarplåga idag. Fan, kunde den inte varit bättre, och kunde de inte skippat robotrösterna? Här är deras MySpacesida, så kan ni lyssna själva.
----> Kick - Fest hos mig <----
Nu fick jag precis sommarjobb. Ångest. Ålderdomshem hela sommaren, torka skit och dylikt känns inte lika roligt på gamlingar som på ettåringar... Men vad ska man göra? Det är väl lika bra att bita ihop och tjäna ihop sitt leverne så man kanske äntligen kan flytta härifrån till hösten.. Ska ringa dagistanten först och kolla med henne om hon eventuellt har jobb så man klarar sig under sommaren.. För jag vill verkligen inte stå en hel sommar och torka skit av åldringars hemorrojder. Men jag vet. Om jag inte kan dagisjobba resten av sommaren så måste jag ta det här ändå, hur jobbigt det än känns, för jag kommer ju inte kunna få något annat så här sent.
Ska gå ut och sola en stund nu, efter jag ringt dagistanten.
C U L8