orka.

orka.

Yup.

Dagens låt är Grace Kelly med Mika, LÄTT! Den har snurrat på repeat i huvudet hela dagen. Som för övrigt var en kall och stört blåsig dag. Fast vi hade lite sol emellanåt. Och jag har världens snyggaste solbränna, efter keps och solbrillor. Yes.

Cho.

Trallala. Idag har jag varit ledig, det var najs. Jag och lillasyster var i Romme och åkte hela förmiddagen. Det kändes att jag inte åkt på ett tag, men det gick. Jag ramlade bara tre gånger, klapp klapp. Helt galet fint väder, all day long. Softish. Woh, vi har tre små söta tussilagos bredvid lifthuset i Lisas hage, och jag har sett spindlar, flugor, mygg och en fjäril. Känns skönt att våren börjat så smått, men jag kan ändå inte låta bli att oroa mig för växthuseffekten och sån't.. Det blev minusgrader först i mitten av januari, och nu är det tio plus om dagarna. Något står inte helt rätt till, det kan vi ju konstatera. Stackars alla små djur som letat sig upp ur sina gömmor och tror att det är vår. Fatta vilket bakslag när snön kommer tillbaka igen. 'Cause it will. Som alltid när det börjar kännas bra.
Jag blev stoppad i en blåskontroll på vägen hit (jag sitter på räddningsstationen och väntar på att pappa ska bli klar, så jag kan skjutsa hem honom, since some idiot stole our car), det var scary men det gick bra. Haha, när jag blev invinkad hade jag precis stoppat in en polkagris i munnen, och sedan var jag tvungen att försöka tugga sönder den übersnabbt, eftersom jag skulle blåsa.. Polismannen fnissade (fnissade, liksom..?) och sa att vi kunde byta rör om det fastnade. Haha, fult. Sedan sa han att bilen läckte bensin också. Attans bananer, men det är inte min sa jag då. Det är farmors, och den har krånglat massor idag. När vi skulle åka från Romme Alpin runt tolv idag, så hade handbromsen fastnat.. Det gick att få ner spaken, men bromsen var fortfarande i.. Så vi fick vänta typ en timme på Matta som skulle komma och vara teknisk och dona lite, men han kom inte. Så en av sjukvårdarna fick komma och trixa. Han bankade med bultkorset (whatever, vet inte vad det heter, you know what I mean..) på bultarna i bakdäcken, sedan gasade jag som fan, och då funkade. Det ska jag komma ihåg, du med, you never know, you know. Måste kila nu, landstingsdatorn börjar fucka ur, och jag måste åka och hämta systrarna på dansen. Får väl åka tillbaka och hämta pappa senare, om han lyckas bli klar någon gång. Ajöken.

Tiny update.

Det är helt sjukt, jag har inte haft en enda dag där det inte varit någon som kollat bloggen.. Vilket är rätt stört, eftersom jag inte skrivit på aslänge. Det har hänt mycket nu.
Jobbar på som fan (fast nu är jag hemma med magsjuka). Partade järnet med kollegorna, var bakis två dygn. Tappade 100 spänn ena dagen, min mobil och min ipod dagen efter, på väg till förhandsvisningen av the movie (som förövrigt var bättre än förväntat, och tamejfan, jag syntes ju). Klant klant klant. Jag har fått massor med liftar i huvudet (klant). Haft influensa och nu magsjuka. Migrän som fan. Massor med nya friends, najs. Det händer så mycket, och jag hinner inte med. Minst av allt hinner jag med mitt liv. Adjö, kräket kallar.