Kaskadernas nationaldag borde vara idag..

Är hemma med någon konstig sjuka. Tror det är magsjuka, men jag har ingen feber och känner mig inte sjuk i övrigt, förutom att jag mår illa konstant, och spyr i tid och otid. Jättetrist, för nu kan jag ju inte träffa lille Alvin heller.. Vill ju inte smitta honom med magsjuka.. Alvin är lilla plastkusinen (eller vad det nu kan kallas.. Mina småsyskons kusin i alla fall) som är här och hälsar på nu under helgen. Tror han är mellan 4-5 månader redan, och jag har inte träffat honom än.. Fick ju inte ledigt på dopet heller. Så magsjuka passar sig inte den här helgen!
Håller på och försöker få i mig en kopp kaffe med kardemumma i alla fall, så jag inte får migrän också, on top of everything else.. Ola var inte glad när jag ringde imorse och sa att jag blivit sjuk.. Och jag förstår honom, idag är största dagen på hela säsongen, det kanske blir runt 7000-7500 besökare eller så. Men de hade lyckats ringa dit Nick, så situationen blev löst, men ändå. Kändes inte så roligt..
Har insett idag att jag måste börja skriva lite mer seriösa inlägg, så folk vill läsa.. Eller åtminstone lite roligare, hehe. Och lite mindre om mitt liv bara, så folk kan relatera.. Måste ju skaffa nya läsare, eftersom ni är så dåliga på att kommentera people.. ;) Upptäckte
knivlisas blogg härom dagen, den är verkligen en sån blogg man fnissar till hela tiden.. Gillade Borat-goes-Italian-utstyrseln, hähä. På tal om maskeradfest så är det ju fest med tema charter nästa vecka. Har ingen aning vad jag ska ha på mig, har försökt googla och så, för att få lite uppslag, men det är helt snustorrt på förslag.. Det enda jag vet är att jag ska ha alsolgel på näsan och axlarna, för det ser precis ut som att man flagnar när det torkar. Men annars vet jag inte, det känns ju lite boring att komma i khakishorts, tubsockor i sandaler, magväska, reklamkepa, solbrillor och hawaiiskjorta.. För det är nog så alla tänker tror jag, om än med viss modifikation. Någon som har något roligare tips? Funderade på om man skulle ta det ett steg längre, och klä ut sig till delfin (delfinsafari :P) eller något annat otympligt, men jag tror inte det är realistiskt att genomföra, haha. Fast det skulle nog se helt sjukt kul ut. Kanske skulle ta elefantkostymerna jag och Amanda gjorde i höstas..? Hmm. Nej. Äh, jag har en vecka på mig, kanske hinner komma på något riktigt fyndigt.. Vadå prestationsångest?
Förstår inte hur jag kunde glömma kameran hemma hos mamma, den hade ju varit jättenajs att ha idag.. Mår ju som sagt inte kasst annat än de sporadiska kaskaderna.. Hade varit skoj med något roligt att göra.. Men Theres verkar inte bry sig att jag är sjuk och eventuellt smittar, hon ville hälsa på ändå.. Sötpöt. :)

Dagens låt - Bubbly, Colbie Caillat

Härj.

Hej och hå. Har flyttat hem till Amanda, pang så där bara. Får väl se hur det funkar, vi brukar kunna vara ganska duktiga på att tjafsa. Men å andra sidan så har det varit mycket mindre sån't på senaste, och så vet vi hur vi ska hantera varandra i sådana situationer.. Så det ska nog gå bra. Idag jobbade jag mellan 7:30-18:15 och fram till halv fyra fick jag bara fyra minuters "lunchrast". Helt stört. Sedan fick jag kisspaus på en kvart precis innan stängning, men ändå. Man är rätt mör efter en sån dag i gassande sol. På tal om det så har jag redan påbörjat årets Rommebränna.. Har en rand mitt i pannan, fint siddu. Försökte sola bort den idag, men det vete katten om det hände så mycket mer än att resten blev lite mindre vitt. Randen kommer vägra utplånas, det vet jag redan nu. Det kokta fläsket är redan stekt. Åh, pratade med Jenny en timme i telefonen igår, det är en redig kvinna det! Ska åka ned och hälsa på så snart jag får möjlighet, när hon kommer hem från studieresan till Tyskland.. Måste ta en tripp till Linköping och Norrköping också, men det får nog lov att bli när säsongen slutar, för det är så svårt att passa in det nu.. Har fått lite mer info om au pair tjoflöjtet också, Emmas familj vill att jag kommer när hon slutar. Låter det som i alla fall.. :D Emma kom hem idag, så jag ska försöka hinna med att träffa henne också, innan hon åker tillbaka igen, så kan jag ju få lite mer information.. Jätteroligt!
Och imorgon blir det härj som heter duga. Och på onsdag. Och fredag och lördag. Shit pommes, hur ska man orka med allt härj och samtidigt orka upp och jobba åtta dagar i veckan..? Typ.
Nu ska jag knoppa strax, mätt och belåten efter Amandas dundermiddag för us, Linn och Olle. Åt massor, haha. Kanske för att kompensera för att jag inte fick någon mat på jobbet idag.. Kanske? :p    Nej, nu är det nog. Najt.

Kajnda.

Har sovit hos Amanda och suttit vid datorn typ sedan jag vaknade, hehe. Dagens hittills roligaste är helt klart det här --> Pinsam brud. Skulle kolla Åsas blogg, men hade glömt vad det var för adress, så jag fick testa några olika innan jag hittade rätt.. :P Den rätta var btw http://hallonpajens.blogg.se.
Har lovat att jag ska vara hos R klockan tolv, så jag ska stänga av datorn, men jag var bara tvungen att lägga upp den där, haha. Lyssna på låten på hennes "iPod"med artisten "Fjortisar" också. Det blir bara värre och värre ju mer man upptäcker på den där stackars förstörda ungens sida.. Haha. Ska försöka mig på en uppdatering senare i eftermiddag.. Men nu måste jag klä på mig och åka.. Kajnda.

"Men du luktar ju inte kiss..?"

Nu har jag halkat efter med uppdateringen igen, jag vet. Men nu när jag är ledig igen hinner jag med.. Var ledig förra måndagen också, och tillbringade den med Danielle i hennes nya fina lya och drack fem hundra koppar irländskt te, skruvade säng och garvade åt det mesta i solskenet. Grejhöjta. Under veckan har jag inte gjort mycket annat än jobba och sova.. Tog en långpromenad med R också, i tolv minus. Kallt!
Min lillasyster som blir fyra om en vecka satt i Linns knä igår kväll, och jag försökte få henne att komma till mig istället. Hon ville inte, men när hon sedan började springa runt fångade jag henne i farten och lyfte upp henne. Hon kramade om mig och luktade i luften, varpå hon sa jätteförvånat "Men du luktar ju inte kiss..?". Haha, jag fattade ingenting, vad får hon allt ifrån? Kiss? Måste varit Linn som lurat i henne något, för att hon inte skulle sätta sig hos mig, haha. På tal om Linn förresten, hennes senaste resa med Mats verkar inte varit den lättaste, hoppas du hört om den Erika. Om inte så kan du läsa om den i
Linns blogg.. Ni andra får ju också läsa, så klart.
Just ja, update på aupairgrejen.. Fick ett mejl (finally) där det stod "In the few days it took for your reply to come through I found a lovely Swedish girl who was already here and unhappy in her family". Fnä. Så den tjejen är i familjen nu, men mamman i familjen är jättesnäll och vill gärna hjälpa mig att komma till någon av hennes vänner eller så. Hennes bästa vän ville att jag skulle komma, men hon hade fyra pojkar, en på elva och TRE på fem.. Herregud, hjälp! "They are extremely well behaved". Jo tjena.. Men vi får se. Skickade i alla fall tillbaka ett svar och sa att hon gärna fick vidarebefodra min info och så till dom hon trodde det passade, eftersom hon frågade om det gick bra.. Så vi hoppas fortfarande på att jag drar i april. :-D
Ni är dåliga på att kommentera people..! Görä.
Måste kila, ska ta en tripp till Falun och träffa Jenny som är hemma samtidigt som jag är ledig, vilken fin tajming! Sen ska jag till papi och träffa knoddsen och efter det kanske det blir bio eller något med R, vi får se om han orkar. Klenis.
So long.

Pössah

Usch vad det snöar. Har suttit i flera timmar och försökt luska ut hur i helvete man får en kalender på bloggen, men det vete tusan alltså.. Hade det förut, men nu verkar den försvunnit av någon anledning.. Får kika vidare imorgon. Ska sova nu, och Roger vill åt datorn, så det är väl bäst jag flyttar mig.. Tänkte bara hålla i den fina uppåtgående trenden med bloggandet, hehe.
Najti everyhopa.

Bam.

Jag har egentligen ingenting att säga idag, annat än att jag är trött och har ont i axlarna. Många bussar och ännu fler idioter idag. Men det gick bra efter lunch, när jag fick stå med Camilla, så jag hade någon att prata med.. Helt sjukt vad det har snöat. Måste kommit minst femton centimeter. 
Har inte fått svar från London än heller.
Nu ska jag hänga tvätt, ringa R och knoppa. Hoppas jag har något lite vettigare att säga imorgon. :-)
Sleep tight all my homies


Som om en knippa dill, sån som ramlat ur kassen...

That's how I'm feeling today. Christ, vilken kväll! Det blev som vanligt alldeles för mycket, och jag har sovit till nu (edit: eftersom jag är så seg att skriva på grund av dagens fysiska tillstånd, läs klockan halv tre..). Eller nej, det har varit typ fem miljoner avbrott i sömnen av gårdagens intag som ville tillbaka ut i friska luften.. Och jag skulle åkt bräda idag, tjena. Istället sitter jag här i Amandas lägenhet med en spökkatt och någons Norah Jones-spellista på youtube som enda sällskap och dricker kaffe som smakar päck. Typ en läskig blandning utav vatten, plast och frystorkat kaffe. Jag fattar inte varför, jag gjorde precis som jag alltid gör.. Men men, det börjar bli människa av mig igen i alla fall. I förmiddags var det så jag spydde så fort jag försökte sätta mig upp eller ens rörde mig. Fifanassa. Hallucinerat har jag gjort också, fattar inte vad det är med mig (annat än hang over och allmän förvirring över det mesta..).
Måste säga att gårdagens sjukaste grej måste vara när vi (efter att Gurra blivit utslängd från Skrubben) hamnade på Mongo och vi  stod och dansade och pratade på dansgolvet, och Camilla och Gjerdet skrattade för att det var en låt som spelades som alla kunde, men som jag aldrig hört. Då berättade jag för Camilla att den första och enda gången jag hört "Alla som inte dansar är våldtäktsmän" var förra våren när jag och Amanda var på Cypern. Gissa vilken låt som precis då satte igång att spelas.. Helt sjukt. Och ännu sjukare är att precis då kommer Amanda fram och skriker, "kolla vem det är som är dj!", så jag vänder mig om och, hear this, det är killen vi satt bredvid på planet tur och retur till Cypern! Helt sinnessjukt. Och det finns inte en chans att han hörde vad jag sa till Camilla, och att det var därför han valde att spela den.. Alltså, vi insåg redan på planet ned att vi var från samma stad och så, och senare kom vi också fram till att det var han som piercade Amandas navel för några år sedan.
Har pratat ovanligt mycket i telefonen idag (efter att jag piggnade till runt tre där..), typ 35 min med R, 50 med Erika och 25 med Amändish.. Väntar bara på att Danielle ska ringa också, så jag får komma och dricka te i hennes nya plejs.. Men det lär ju inte hända på några dagar, hon är precis lika disträ som jag. Men det gör ingenting, det får man vara. I alla fall ibland. Nej, nu ska jag diska, så Amanda slipper göra det när hon kommer hem från jobbet.. Golvet måste torkas också, tror det var sammanlagt fem eller sex drinkar och annat som hamnade på fel ställe..

Coola hundar, anyone? Kan det verkligen stämma att texten är så här, det är ju inte korrekt svenska för fem öre.. Jag vet att det är en unge som skrivit den, men ändå!
Puss och kram och hjärtligt taxen!

Som om en knippa dill, sån som ramlat ur kassen
och sitter i ett snöre när någon drar till
Men om dom hoppar och snurrar och far runt ett tag
är dom häftiga tycker jag
Coola hundar

Lediiiig!

Finally, gud vad lång den här veckan varit! Men äntligen lite ledighet. Trist bara att det är ett sådant pittigt väder ute. Hade tänkt åka till jobbet precis till nio och fota lite, innan alla busshuliganer kommit igång (58 bussar idag, pust, tur man är ledig), men det är ju dimma precis överallt. Men det är väl som det är. Får ta med kameran imorgon, om vi tar oss dit.. Ska betala försäkringen idag, och sedan in till stan och köpa plåster till mina fötter.. Nu börjas det med alla skavsår igen, fattar inte hur jag lyckas.. Upptäckte att jag har 300 kvar i presentkort på Kupolen också, så man kanske skulle försöka hitta något fint att ha på sig ikväll efter pulkan. Vi får se hur det blir. Ska träffa Emelie någonstans, klockan någonting idag också.. Får se om det hinns med, annars får det bli imorgon. Måste köpa korv och korvbröd också, till mig, Amanda, Björn2 och Camilla. Det kommer blir så sjukt kul ikväll, tror vi blir galet många! Och det är mitt och Amandas ansvar, hela skiten. Oigenomtänkt yo! Sanna, om du läser det här, jag tänker tvinga Jocke (jag vet att han stavar med q på något konstigt sätt, men nu får han stava normalt) skriva på en lapp att hyr och shopfolket är hans ansvar. Especially om det är han som dragit igång er "stora överraskning".. För jag tänker inte ansvara för det, så ni vet.. Men allt annat kommer bli grejhöjta. Ska ladda upp bilder sen, om det blir några tagna vill säga, hehe.
CHEERS!
http://i234.photobucket.com/albums/ee208/decnote/Nice-Day/Nice_day_11.jpg
klicka på bilden så hittar ni länken där jag fann den. Googlade bara "nice pic",
tyckte den här var så söt.. Ja, det är överdrivet länkat till alla bilder överallt, men
jag har fått lära mig att man ska vara duktig och skriva ut allt sådant, så därför
gör jag som jag blivit tillsagd, hehe.  c(-:

Banne mig!

Fan, imorse var det inte roligt att kliva upp.. Vaknade alldeles för sent för att jag skulle hinna ut till min skjuts utan att behöva stressa som fan, och så fort jag försökte ta mig ur sängen insåg jag att jag fått ryggskott. Men grattis. Suck. Ja ja, härjade runt som en tok och tog mig med möda ut till bilen som stod och väntade. Väl på jobbet vaggade jag  runt som en gås eller jag vet inte vad, fult måste det sett ut i alla fall, kunde ju knappt gå. Och jag kunde typ inte göra någonting utan att det gjorde superont, så Gjerdet fick ta alltihop, stackarn. Hoppas han är lite halvsjuk någon dag när jag är frisk, så jag får vara snäll tillbaka.. :-) Fick iaf några dunderpiller av Örreförre sen, som började hjälpa runt tio eller så.. De hjälpte inte helt, men så pass att jag kunde le och se glad ut mot gästerna i alla fall. Nu känns det helt lugnt, men vi får väl se hur det är imorgon. Sista dagen innan ledighet imorgon, yes. Skulle inte pallat mer nu, måste sova och vila kroppen. Och svara Londonfamiljen, har inte tagit mig i kragen och mejlat tillbaka än.. Fy på sig. Får trösta mig med att jag har hittat en bild nu i alla fall, som jag kan mejla med. Sanslöst vad lite bilder jag har på mig själv, och de få som finns gör jag jättefula miner på, och det vill jag ju inte att de ska behöva se. Det tar jag ju när jag väl är där och det inte finns någon återvändo för dem, hehe. Det är då det är dags att spåra ur. Visst'a? Fö dä ha min mamma sagt. Sådäså.
Morfar ringde för en stund sedan och berättade att han mår bra. Han har legat på lasarettet hela dagen, och de har bytt ut hela knät på ena benet. Sjukt läskigt. Han var vaken hela operationen (tror det var typ tre timmar), och hörde hur de sågade och mejslade och så. Fifanassa.
Nej, nu ska jag banne mig knoppa. Banne mig!
Najti


Natti.

Hej hopp. Sitter hos Amanda, har haft tjejkväll med henne, Malin, Johanna och Linn. Såg en skitskum film om en ful kille med ful frilla, som gick runt och sköt ihjäl folk hejvilt med någon slags höglufttrycksgrej. Helt cepe. Nu ska vi dra hem, jag kommer vara supermör imorgon, blä. Bara två dagar kvar till ledighet och pulkapartaj! Kommer bli grejhöjta. Sedan ska jag dit och åka med R på torsdag, om jag inte är alltför bakis, hehe. Anyway, ska åka nu, tänkte bara att jag skulle göra ett extra tappert försök att faktiskt hålla i bloggandet den här gången.. :-)
Natti natti!