Insomnia.

-





Seriöst. Jag måååste vända tillbaka min dygnsrytm.
Det här funkar inte. Haha, nu har jag spenderat typ fyra timmar med att kolla på olika serier på sidan jag pratade om.. Och lärt mig alla länder i Asien, och alla stater i USA. Vad nu det ska vara bra för. Utöver det har jag upptäckt Karina Lombard. Eller alltså, man har ju sett henne förut, men gosh. Snubblade över en inspelning av en fransk sång med henne när jag surfade runt på måfå på YouTube.. Tyckte jag kände igen namnet, men jag hade inte insett hur snyggve hon är, haha. Eller jo okej då. Men wtf, upptäckter tål att glömmas bort och återupprepas.. Eller? (som en viss filosof C Thomas skulle uttryckt sig)

Get a good nights sleep now, ladies and g-men. Sleep tight.

Who the fuck is Alice?

Sitter på jobbet och har bajstråkigt. Ingen som svarar, och om dom mot förmodan svarar är dom otrevliga och vill verkligen INTE ha någon jävla Kalle Anka. Nähä, men tack så jävla mycket ändå då. Skitstövlar. Okej, kanske inte, men vad fan, lite jävla trevlig kan man väl fan vara ändå. 228 uppringda, varav 41 som svarat, och 6 som köpt. Inte mycket att hurra för. Mycket svordomar, men det känns lite så idag. För lite sömn, för lite koffein, och alldeles på tok för lite nikotin. On top of that var jag tvungen att gå på 107årskalas och träffa hela tjocka släkten. Klapp på huvudet och nyp i kinden, åh vad stor jag har blivit. Tack detsamma gubbe. Gammeltanten var i alla fall lika söt som alltid, och berättade gamla historier om förr. Hon har sjukt mycket humor, drar skämt hela tiden.. Inte direkt vad man förväntar sig av en tant (eller ja, dam borde man nog säga om henne) född 1900. Helt sanslöst när man tänker efter, hon har ju varit med om stört mycket grejer. Konfirmerades 1914 liksom, samtidigt som första (!) världskriget bröt ut.. Eftersom hon fortfarande är helt klar i huvudet (galet egentligen, när man tänker efter) så kommer hon ihåg allt och kan berätta om det. Fasen, det är crazy. Dom bodde med jordstampat golv (eller vad det heter) utan vatten eller elektricitet, och när hon var liten (typ fem eller så) så blev hennes mamma ihjälsparkad av en häst. Fatta hemskt. Och hon har bott på samma ställe hela sitt liv, tror det längsta hon varit hemifrån någonsin var Västerås, hah. Kanske att det blir lite osammanhängande nu när jag ringer samtidigt och måste avbryta mig hela tiden (yup, dom har börjat svara nu efter rasten.. :-D), men jag orkar inte korrekturläsa och greja, utan det får vara som det är. Ha överseende ffs. :-)
Har på tal om ingenting hittat en übersida där man kan kolla de flesta filmer och serier online, gratis och utan att behöva ladda ned någonting, så det är inte ens illegalt. I like it. Länken kommer här, om ni skulle vilja spana in den..

Ska göra ett ryck med telefonandet nu. Vet inte om något vettigt går att se i det här inlägget, men wtf, spela Roland, jag uppdaterar i alla fall.

Have det godt.

Nice shoes, snygg tavla.


Woah! Jag har bestämt mig (finally) för att lägga pengar på en digital systemkamera. Jag hade ju egentligen bestämt mig för typ ett år sedan att jag skulle ha en, jag har bara inte haft råd att köpa en.. Hmm. Men nu ska jag banne mig se till att det blir av.
Yippie Ka-Yay MF. På tal om det, vilket cp program, haha. Men fan så kul. Och jag har kommit fram till att han snubben Jarmo, måste vara samma en som spelade Lukas Sandberg i Skilda Världar. Ni vet, brorsan till Nora (Tuva Novotny), the gayish spice-up in it. Om någon vet if that's the case så får ni gärna upplysa mig.

Haha, mamma kom just och sa att jag såg äcklig ut. Hehe. Jag har sminkat upp mig för att testa hur jag ska göra det på Erikas 20årsfest på fredag. Det är tema queer, så alla killar ska komma som tjejer, och alla tjejer ska komma som killar. Vilket innebär att jag just nu sitter här som man. Vilket skämt. Mamma höll på att få stora dåndimpen när hon såg mig. Haha, och jag och Linn köpte kalsonger på Ica Maxi idag, det var crazy. Men ska det vara så ska det fanimej vara. Ooh, jag kommer vara så grejhöjta snygg så det anar ni inte.
HAHA. Vi skulle ta en snabb promenad innan vi skulle åka till jobbet idag, jag och Linn.. Började knata lite i skogen bortåt elljusspåret och helt plötsligt dyker det upp fem (!) ekorrar typ en meter framför oss på stigen. En mamma och hennes fyra ungar. Jag fram med kameran (såklart) och Linn lite bakom med ett "shit!". Precis när jag fått fram kameran börjar en av ungarna "krypa" (jamen, typ åla efter marken..) fram emot mig, och jag backar lite mot Linn. Då kommer en av de andra också emot oss, och sedan hade vi helt plötsligt fem fucking jävla ekorrar som jagade oss! Hahaha, de gav sig inte förrän efter kanske hundra meter. Vi var livrädda och höll på att garva ihjäl oss. Vad gör man när ekorrar anfaller liksom, man kan ju inte gärna bara kicka iväg dem med en tåpaj? Nåja, när vi väl vågat oss tillbaka samma väg (man är väl ingen pussy heller, vi måste ju visa dem att det är vi som bestämmer. Ehee..) och lyckats ta oss förbi stället där ekorrarna varit (de hade sprungit in i skogen en bit) så kom vi till hästhagarna.. Stannade för att försöka få en bild på hästisarna, trots att mitt kamerabatteri laddat ur sig under ekorrattacken. Innan hästattacken (yes, det var en sådan också) hann de små hästisarna invagga oss i en falsk trygghet om att de inte ville oss något ont. Sen, när vi trodde att allt var frid och fröjd, och stod beredda med kameran, tror ni inte att en av hästjävlarna, (som vi uppenbarligen stod alldeles på tok för nära) lyfte på ena benet och fes oss rätt i ansiktena!!! What the fuck liksom, djuren anfaller, eller vad fan är det här för något? Min dag har varit sinnsyk. Hah, hoppas morgondagen har trevligare upptåg i beredskap.



spruce.

"Roger in, Roger ut."

hej ho.

Jag sov över min Synsamtid.. Vilket innebär att jag missat två tider i rad nu. Fuck. Idag är verkligen en seg dag. Jag har druckit tre muggar kaffe, lyssnat på julmusik, kollat bilddagboken, trixat med Photoshop och kollat runt på måfå på maps.google.com.. Haha. Viktigt liv man har alltså, ovärderligt. Men seriöst, det verkar inte finnas en jävel i Florida, Miami, Hollywood som inte har en pool.. Det ser knas ut. :)

Igår föll jag. Trodde inte det skulle hända igen, men det gjorde det. Jävla helvetes skit. Det sjuka är att jag inte förstod förrän efteråt. Det är konstigt hur man fungerar ibland alltså. Jag visste inte ens att jag var på väg åt det hållet. Men det är bara att klamra sig fast. Hell yeah.

Ja skä uppdaterä öftärä, ja lövä. Cross my heart and hope to die.


self-distance.

self-distance.




Jag vet, jag är dålig på att uppdatera. Ska bli ändring på det, promise. Inte just idag bara. Ehee. Ska åka till papi och vakta barn strax, måste duscha först.. Ähum. Kanske writar något ikväll när kidsen sover..