Skype istheshit, but..

Det blir inte sa mycket av den varan den har veckan tror jag.. Kommer logga in i kvall, men sen vet jag inte hur det blir i helgen. Jag ska ju folja med till Nicks foraldrars stalle i Sussex. Vet inte nar vi aker, men vi kommer hem pa mandag eftermiddag i alla fall.. Sa, ingen Skype. Men forhoppningsvis mycket fotograferande som jag kan dela med mig av sedan! Enda problemet ar att jag tror det ar nagot fel pa kameran, for det blir inte skarpt nagonstans, nagongang.. Hmm. Far val leta reda pa nagot stalle att lamna in den pa. Hoppas det inte blir alltfor dyrt bara.. Ska ut och testa lite nu, sa far vi val se.
Igar cyklade jag (obs! I vanstertrafik! Hugaligen) med Misse bakpa till en lekpark som ligger pa norra sidan av parken (vi bor pa sodra). Skitlaskigt, men det gick bra. Alex tyckte att jag kunde cykla redan forra veckan nar vi var dit, men eftersom jag inte visste hur vagen var och riktigt vart jag skulle sa promenerade vi.. Man cyklar mest rakt igenom parken, sa det ar ingen fara egentligen (lugn mamma), bara en liten snutt pa slutet som ar tillsammans med bilarna. 
Pa kvallen satt jag i alla fall barnvakt, hur lattfortjanta pengar som helst! Foraldrarna la ungarna innan de gick, och sen satt jag och tittade pa Grey's anatomy, Friends och Scrubs till klockan elva nar de kom hem. Och da hade de fixat skjuts hem ocksa, jattesnallt! Sa jag fick £30 for 3,5 timmars tevetittande (Google says: UK£ 30 = 357.574059 Swedish kronor), fast Alex hade sagt att jag skulle ta £6 i timmen.. Sa det var ju najs! Det vill vi se mer av. De bodde jattefint, familjen dar jag barnvaktade. Man blir sa dar sa man tittar efter dolda "nanny-cam's" overallt, for det kanns som att de borde ha det nar de bor sa fint, och sen slapper in en framling i huset.. Men men, jag satt bara pa soffan och sag pa teve, som sagt, och drack en kopp te.
Idag har jag inte gjort sa mycket, gatt ut med Dexter i en timme, lagat mat och sett ikapp Brothers and sisters (halleluja for inspelningsbar harddisk), och ikvall jobbar Nick sent, sa jag och Alex ska se ikapp Desperate housewives, nasta avsnitt av Brothers and sisters och en annan serie som ar jattebra, men som jag glomt vad den heter. De serierna som inte han gillar att se, hehe. Borjar jobba igen om en timme, ska pa balett med Ruffe och sen till parken med bada tjejerna. Men jag ska ut och testa kameran forst.
Tjingeling!

Men ah.

Okej, valdigt storigt. Jag kan inte se hur inlagget ser ut, for tydligen sa fattar inte min dator att jag skrivit nagot inlagg sedan "Hej hopp, falukorv". Vet inte varfor. Hoppas ni kan se det i alla fall, och att ni inte stor ihjal er pa att bilderna formodligen ar olika stora och har hamnat huller om buller pa sidan (eftersom jag inte kan se hur det blir). So anyway... Mat!

Hej, jag lever. *vink vink*

Oj ni. Nu var det alldeles for lange sedan jag uppdaterade. Antar att jag borde skriva ett fint och langt inlagg, sa ni far nagot att lasa igen. Borjar jobba igen klockan tre, da ska vi aka till nagot slags museium (stavas det verkligen sa dar..?) med barnen, dar de har nagon typ av lekavdelning for barnen, som de tycker ar jatteroligt. Det regnar och ar trakigt idag, sa det ar ingen ide att vara ute. Det regnade igar ocksa, men da var jag i parken med Georgie (minsta tjejen) i en timme, fast det sporegnade. Da var vi blota och kalla nar vi kom hem kan jag saga. Eller ja, mest jag, eftersom jag inte riktigt hade galonoverall med gummiband att satta under stovlarna (som jag inte heller har nagra..). Sa ja, lite blot som sagt. Pa eftermiddagen bakade vi muffins med sk butter icing pa, typ smor med florsocker, fast annorlunda.. Fairy cakes heter det har, och vi dekorerade dem till prinsessor och slott och allt mojligt med rosa strossel och sana dar sockerkulor i silver som man brukar ha pa tartor. "Oh look mummy, this is soooo pretty. I'll save this for the rest of my life." Okej, Annabelle, kanske blir lite svart va. Men det var roligt i alla fall, tror barnen gillade det ocksa. Idag har jag lagat mat (kors i taket!), dammsugit och baddat rent i sangarna. Minstingen borjar "skolan" idag, sa jag fick gora lite annat istallet.. Men eftersom staderskan kommer pa tisdagar, sa var det ju onodigt att borja stryka och sa, sa det fick bli matlagning istallet. Om ni vill far ni garna mejla recept pa lattlagad och svensk mat, som ni tror att till och med en fortappad Sannah skulle kunna klara av... Har dumt nog lovat Alex och Nick hemlagade kottbullar nagon kvall framover har.. Far val se hur det gar. Ninni, skicka recept, ja-a..! :) Antar att det ar typ "ta en redig klump kottfars och slang ned i en bunke. Plutta over nagra agg, en skvatt mjolk och sen nagot mer. Krydda med det du har och se glad ut. Rulla till bollar och stek i lamplig temperatur."  How am I doing so far? Haha. Forsokte som sagt forklara for Nick (pa engelska..) har om dagen vad polsa var och hur det sag ut.. Det blev typ "a kind of greyish porridge of minced meat. But it's not meat, it's more like kidneys, liver, heart and so on.. Grey intestents porridge. It's yummy.." Ja, ni hor ju. Ah, vad vi alskar svensk mat.

Har lyckats installera programmet till kameran i alla fall, sa jag kan ladda in bilderna i datorn. Om jag ska skicka till er darhemma pa mejl eller sa, sa blir dom nog ganska stora, men jag ska se om jag kan installera Photoshop Elements ocksa.. Enda problemet ar att det inte gar att ta bort sen, for det gar inte att komma in i kontrollpanelen, haha. Nagra tips?
I fredags var jag pa Battersea Park Zoo med tjejerna, och sag apor, papegojor, kaniner, grisar, surikater, hastar och sant. Georgie tyckte det var jatteroligt med alla djuren, och ville stanna och se allihopa ordentligt. Annabelle daremot tyckte att det var mycket roligare att springa i forvag och forsvinna hela tiden.. Hmm. Vi hade picknick med smorgasar, frukt och chips, och nar zoo't stangde satte vi oss bredvid The River Thames och at mjukglass. Trevligt trevligt.
Pa lordagen tog jag tunnelbanan till Oxford Street for att knuffas med alla turister. Jag at min forsta fish 'n chips (ingen hojdare maste jag saga), drack min forsta Starbucks-kaffe (den var daremot najs) och upptackte att shopping ar ratt kul. Nar det finns saker att shoppa det vill saga, inte som hemma direkt. Det var en trevlig dag, och jag premiarakte en rod dubbeldackarbuss hem. (Jag kan klara mig sjalv i London, utan att fraga hur man gor, eller anvanda karta, yay! I'm able!)
Har forresten fatt extrajobb imorgon kvall, ska sitta barnvakt at tva barn som heter Casper och Poppy som bor lite langre ned pa gatan. Super med lite extra pengar, nu nar jag upptackt hur kul det kan vara att shoppa, haha. De lagger barnen innan de gar, sa jag behover bara sitta i vardagsrummet och se pa teve och vara nojd, hehe. Najs.

For alla som undrar sa ar jag i alla fall frisk fran forkylningen och det nu. Var ju sjuk med feber och sa forra helgen, och extremt snorig och hostig. Jag har frisknat till, men nu har jag smittat resten av familjen, sa dom ar jatteforkylda. Det ar sakert "The horrible and extremely deadly swine-flu", hehe. Nejda. Nu till helgen ar det langhelg, har ar det alltid rod dag den forsta mandagen i maj, sa da ska vi aka till Nicks foraldrar i Sussex och halsa pa pa deras gard. Eller ja, gard och gard, pa bilderna liknar det mer ett stort mansion, med stor pool och jattestor grasmatta och massa agor. Ska ta med kameran! Har inte blivit sa mycket fotande an faktiskt.. Men det kommer val. Ska mejla ivag lite bilder hemat, pa huset och sa, sa ni far se. Mutti och pap, ni far val vidarebefodra till morfar, Linn, farmor och andra mojliga intressanter.
Skriver mer sen, nu maste jag kaka innan jag ska ivag till det dar museiumet (det kan inte stavas sa?). Kan bara saga att det ar en helt annan Sannah ni far hem (nastan i alla fall). En som kan tas med hundar (hyfsat i alla fall), gillar silverte (eller ja, varmt vatten, haha) och att shoppa. Som ater farsk spenat minst tva ganger i veckan och baddar sin sang (utan att jag egentligen behover) och dammsuger varje dag. And I'm sure there's more to come!
Skriver val snart igen, sa jag inte behover skriva sa mycket..
Saknar allihopa, puss och kram!


Sunset over Clapham CommonLondon bus






















Here comes the sun, dudududu..

Idag var det solsken nar jag vaknade runt halv atta, sen massa regn fram till elva, och efter det stralande solsken. Var ivag till en supermarket som heter Sainsbury's och kopte lite nodvandigheter.. Brod, kaffe, nasdukar, tamponger och glass, haha. Helt sjukt vad mycket olika nasdukar det fanns att valja pa. Folk har maste verkligen snyta sig och sina ungar vaaaaaldigt mycket, for det fanns en hel avdelning for "tissues". Och en chipspase pa en sisadar tre kilo kostar typ 20 spann.. Usch. Haha, spanade in medicinhyllorna ocksa, ifall det skulle finnas nagon billig dunderkur for alla fel det ar pa mig, men jag lat bli det som fanns.. Det racker med forradet jag har har hemma. Men jag hittade Panodil och Voltaren, bara det att dom hette Panadol och Voltarol, hahaha. Sen stotta killen i kassan pa mig och gillade mitt har och grejer, men det fattade jag inte forran jag gatt darifran och tankt igenom vad han egentligen sagt en gang till.. Varfor blir det alltid sa? Jag verkade sakert jatteotrevlig.. Jaja, han tankte sakert att jag var utlanning och inte fattade vad han sa, haha.
Sitter och dricker kaffe och ater Ben & Jerry's-glass, ska strax satta mig och se en SATCdvd.. Men det kanns battre med forkylningen nu, ska nog traffa en tjej som heter Emmeli imorgon och aka till ett omrade med massa second hand-butiker.. Blir nog grejhojta! Skriver mer sen folks. Pusshej.

Hej hopp, falukorv.


Falukorv. Also known as the enormously big Swedish sausage. At least  to Nick, haha. Vi gillar't.
Jaha ni. Nu så har jag hamnat här i London, äntligen. Det är väldigt typiskt engelskt, med såna där höga, långsmala hus i brunt tegel, röda post boxes och bussar, fish 'n chips, och små tanter med baskrar och hundar. Heltackningsmatta i alla rum utom badrummet, och skorna kan man ha på sig lite hur som helst tror jag.. I alla fall på bottenvåningen.. Det är fem våningar, plus källare, och jag bor längst upp. Väääldigt många trappor blir det. Nej, nu far ni lasa utan å, ä & ö, jag orkar inte copy and paste:a nagot mer.. :P Vet inte vad jag ska skriva, mer an att London ar najs. Emma akte imorse, sa vi traffade hennes vanner i onsdags for att saga hejda och sa. Dom var jattetrevliga, och ville visa mig runt och sa i veckan, jattesnallt! Lovar att uppdatera jattefint en annan dag, men nu maste jag ga och vila en stund, har akt pa varldens dunderforkylning med tillhorande feber och frossa. Inte sa skoj. Men nu vet ni i alla fall att jag lever och mar val, om an lite sjukling for stunden.. :)
Saknar er allihop dar hemma. Puss puss pa er.

Gah.

Börjar klockan åtta idag. Skulle kliva upp strax efter sju hade jag tänkt, men nej. Hade råkat ställa fram klockan en timme, så fem i halv sju var jag helt klar att åka. När inte Amanda hade kommit hem tjugo i ringde jag och väckte henne. Det var då jag fick veta att jag gått upp en timme för tidigt. Jamenjättekuldårå. Så nu har jag lyssnat på en ljudbok på engelska i typ en timme, käkat frukost och bara softat. Ganska skönt, men ändå, jag kunde ju sovit en stund till. Amanda kom precis hem nu, så vi ska väl börja dra oss strax. Måste bli bättre på att skriva ofta, försöker igen ikväll. :)
Jag har sett jättemånga vårtecken förresten! Massor med flugor, en nyckelpiga, en igelkott, tussilago, blåsippor, en citronfjäril och flera nässelfjärilar! Helt galet. Nu är det snart sommar. Me like.
Ska kila till jobbet nu.
sommar


Vår!

Ah, nu var det ett tag sedan igen.. Måste uppdatera er på mitt klanteri snart, har lyckats med mer skit.. Förstår inte varför det går på skrot för mig hela tiden.. Men men, nu är biljetten till London bokad i alla fall!!! Jag lyfter från Skavsta 17:05 den 14:e april. Helt sinnessjukt. Men roligt och spännande så klart. (Hinner förresten vara med på avslutningsfesten också, om än nykter chaufför.. Götta!)
Idag har jag varit på banken och fixat grejer, äntligen köpt en iPod, pratat med en gubbe på parkeringen som varit utanför Grängesberg och köpt nya band till pistmaskinerna i Funäsdalen och blev väldigt impad när jag kunde gissa vad det var för last han hade på släpet, haha. Efter det fikade jag i massa timmar med bästa Jessica. (Men jag glömde totalt av att jag skulle hinna med Danielle på kvällskvisten också.. Glömde mobilen i bilen (för andra gången idag!), och när jag väl insåg situationen var det för sent, alla sover ju nu, prutt). Fint väder har vi haft också, och jag har sett en nyckelpiga och en fluga. Fast flugorna har ju varit i farten i många veckor på jobbet, men ändå. Nu är det nog vår på riktigt. Hoppas.

Dagens låt - 
Miss Li - Ba Ba Ba (en riktig sådan där jag-vill-sjunga-i-högan-sky-och-studsa-runt-av-glädje-låt!)